Hovinbekken åpnet gjennom Jordalparken!

Åpningen av ishockeyanlegget Jordal amfi har fått mye oppmerksomhet. Nå er også Hovinbekken åpnet forbi ishallen. Mesteparten av det rekonstruerte bekkefaret er fullført, noe vann er satt på. Nå mangler bare ferdigstillelsen av parkanlegget. Vi gleder oss til alt er fullført og at folk kan nyte en fantastisk park med en vakker bekkestreng. Takk til alle som har bidratt med planlegging, finansiering og godt arbeid.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s