Befaring og folkemøte om Årvolldammens framtid.

img_1909

Lokale velforeninger, borettslag, lokalpolitikere, foreninger, samt fagfolk fra relevante etater møttes med veldig ulike meninger om åpning av bekkefar og ombygging av badedammen. Etter befaring i ettermiddagssola ble det oppklarende folkemøte på Årvoll Gård. Om ikke møtet bragte partene til enighet, ble det i hvert fall en felles forståelse om å arbeide tettere sammen og høre på hverandre i en medvirkningsprosess fram mot en nødvendig bedre løsning for Årvolldammen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s