Vinteraktivitetsdag på Isdammen

Søndag 1. februar var det vinteraktivitesdag på Isdammen med markering av Friluftslivets år. Den arrangeres av Frilufslivets samarbeidsutvalg i bydel Bjerke (FSU) hvor vi  i Oslo Elveforums Hovinbekkgruppe er medarrangør.  I.åpningstiden fra kl. 11.00 til kl. 15.00 var det i alt ca. 800 mennesker innom, vesentlig barnefamilier. Det var aking, rappelering og skiløp for barn og alle fikk gullmedalje.

Ragnar og Rolf fra isdriftfamilien Høvik demonstrerte isskjæring og 7. Oslo speidergruppe hadde bålet klart for pølsesteking på spidd. Ellers serverte FSU gratis kaker og kaffe, saft og pølser med lompe til alle, og folk koste seg i det fine vinterværet. I alt en meget vellykket vinteraktivitetsdag på Isdammen.

Karsten

P1040267 P1040294 P1040286 P1040282

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s